Wees wie je bent voor jongeren

Ik weet niet meer hoe vaak ik het al heb gedacht, maar wat had ik graag de lessen van mijn spirituele leraar gehad voordat ik in een relatie zat en kinderen had.
Niet dat ik alles anders had gedaan, maar ik was in ieder geval bewuster geweest van hoe ikzelf in elkaar zat en wat ik doorgaf aan mijn kinderen aan programma’s en patronen. Toen ik afgelopen zomer op een spiritueel weekend was, was daar een jonge vrouw van 20 die precies dat zei. Ze was er om zich meer bewust te worden van hoe ze zelf in elkaar zat, voordat ze kinderen zou hebben en voordat ze een relatie zou krijgen.

Daarom is er deze speciale Wees Wie je Bent cursus voor jonge vrouwen tussen de 18 en ong. 26 jaar.

In de Wees Wie je Bent cursus leer je meer bewust te worden van je programma’s en patronen, van je behoefte aan goedkeuring (terwijl je allang goed genoeg bent ) en leer je de universele wetten van mannelijke en vrouwelijke energie kennen en voelen.
Je zult merken dat je meer stroomt, blijer bent en meer sprankelt.
Je leert hoe je trouw kunt blijven aan jezelf en wat eigenlijk dat Zelf is.
Je zult merken dat je makkelijker ‘nee’ kunt zeggen als je dit wilt. Je zult merken dat je jezelf meer kunt accepteren met al je eigenaardigheden, dat je niet meer zoveel aantrekt wat anderen van je vinden, dat je je eigen hart kunt volgen, zonder compromis te sluiten. Ben je hier klaar voor?…..

Voor wie

Dit weekend is alleen voor vrouwen van 18 t/m ong. 26 jaar.

Omdat ik weet dat de meeste jongeren een ernstig geldtekort hebben (en dat wordt voor studenten alleen maar erger) heb ik besloten de cursus gratis aan te bieden. De prijs is daardoor (voor overnachtingen en maaltijden) 150 euro (normaal kost de cursus 315 euro).