Leven van prana

Leven op Licht (prana)

Sinds april 2019 leven Erik en ik op prana. En zo als met alles wat mij dient, geef ik deze wijsheid graag door.
Dus nu is de tijd daar, om onze kennis hierover met jou te delen en je te begeleiden op dit pad van self sufficient zijn op het gebied van voeding. Dat was één van onze intenties toen we hier op Finca Vrij kwamen wonen, om zoveel als mogelijk self-sufficient te worden.
Daarom hebben we een grote permacultuur groentetuin en voedselbos aangelegd, waar we de eerste paar jaar heerlijk uit hebben gegeten. Nooit hadden we kunnen verzinnen dat we dat zouden worden door te gaan leven op prana 🙂

Het hele proces duurt een jaar, maar de eerste 3 maanden zijn hierbij het belangrijkst. Deze zomer begeleiden we je in 8 dagen door het eerste gedeelte van het proces. Daarna staan we nog steeds voor je klaar, want dan gaat het proces natuurlijk gewoon door. Je zult veel oude dingen die opgeslagen liggen in je cellen gaan tegenkomen. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces, dus naast het omschakelen van je cellen naar het leven op prana, besteden we veel aandacht aan hoe je daarmee om kunt gaan.

Wat kun je gaan ervaren wanneer je leeft op licht?
– Verbeterde gezondheid
– Veel meer energie
– Meer helderheid
– Meer rust en stilte in je zelf en in je lichaam
– Je hebt meer tijd over voor leuke dingen (niet meer koken, schoonmaken, boodschappen doen en je hebt minder slaap nodig)

We beginnen vrijdag 9 juli om 8 uur en eindigen vrijdagmiddag 16 juli om 2 uur
Jouw investering is 1550 euro, dit is inclusief verblijf in een 2 persoons appartement en onze begeleiding tijdens en na het retreat
Voor meer informatie of om je op te geven, kun je bellen naar 06-26690770 of mailen naar hello@fincavrij.nl
(deelname is alleen mogelijk na intake-gesprek)
Je kunt je opgeven tot uiterlijk 9 juni 2021, dit in verband met je voorbereiding.