Healing/Coaching

Wat gebeurt er tijdens een healing / coaching sessie?

Tijdens een healing sessie maak ik contact met jouw energie. Op die manier kan ik blokkades voelen in je energetische, mentale, emotionele en spirituele lichaam.

In gesprek met jou kan ik bv voelen waar er in je lichaam blokkades zijn, dus in welk gebied van het lichaam, datgene waar we het over hebben, invloed heeft in je leven of welke emotie erachter zit.
Ik zie de belemmerende overtuigingen en programma’s die ervoor zorgen dat je blokkeert of niet verder kunt.
Ik maak helder wat je doet (of juist niet doet) waardoor je vastloopt in je proces, in je lichaam of in je relatie.
Door dit helder te krijgen, heb je de kans om weer te stromen, om andere keuzes te maken en om meer in je eigen kracht te komen.
Wanneer nodig gebruik ik energieoverdracht om blokkades op te lossen.
Je krijgt hierdoor de keuze om terug te keren naar je oorspronkelijke energie, naar je essentie, naar wie je werkelijk bent.

Tijdens relatie coaching kan ik vrij gemakkelijk de vinger op het zere punt leggen. Ik maak een hoop duidelijk over wat mannelijke en vrouwelijke energie is en hoe dat een rol speelt in je relatie (het maakt hierin niet uit of je relatie man/vrouw is of vrouw/vrouw, man/man).
Dit maakt vaak al zo ontzettend veel duidelijk en geeft enorme handvatten om hier in je dagelijkse leven mee om te gaan. Dit zorgt ervoor dat je in je relatie de verschillen tussen man en vrouw kunt gaan vieren in plaats van elkaar dingen te blijven verwijten.

De enige partij die ik hierin kies is voor de relatie. Dus als je komt om je gelijk te halen, ben je op het verkeerde adres.
Ik werk graag met stellen die werkelijke veranderingen willen en die bereid zijn om aan zichzelf te werken (in plaats van de ander te willen veranderen!)