Ervaringen

Ervaringen zaterdaglessen 3

De reden waarom ik heb deelgenomen aan de zaterdaglessen was in eerste instantie eigenlijk een onderbuik gevoel waaraan ik merkte dat er iets niet klopte in mij. Mijn hulpvraag was dan ook om meer inzicht te krijgen in mij zelf en op mijn programmeringen. Gedurende de zaterdaglessen ben ik hier zeker achter gekomen. Per les kreeg ik nieuwe inzichten en ervaringen met betrekking tot mij zelf maar ook over het dagelijkse leven. Het heeft mij kanten van mijzelf doen inzien waarvan ik wist dat die er ergens wel waren maar die er tijdens de zaterdaglessen volledig mochten zijn zonder dat daar door anderen over werd geoordeeld, maar ook kanten van mijzelf waar ik eigenlijk nog geen zicht op had. Op deze manier heb ik het gevoel dat ik dichter bij mijzelf ben gekomen. Voor iemand die nog niet bekend was met het pad der bewustwording heb ik de zaterdaglessen als een hoge snelheidstrein ervaren. Met name vanwege de vele inzichten die ik kreeg, maar ook omdat er veel van mij gevraagd werd en ik vaak buiten mijn comfortzone moest treden. Ondanks dat het niet altijd feel good dagen zijn, zitten er ook zeker dagen tussen waarna je het gevoel krijgt de hele wereld aan te kunnen. Het zijn dagen met veel inzichten, emoties, spiritualiteit, maar bovenal veel liefde. Ik merkte dat Estrella de cursus gaf met een passie voor het vak, een open hart naar alle deelnemers en een flinke dosis humor. Het is zeker aan te raden voor een ieder die merkt dichter bij zichzelf te willen komen.