Ervaringen van cliënten

Voel me goed

Ruim 2,5 jaar geleden kwam ik voor het eerst in de praktijk van Estrella. Ik had last van mijn gewrichten en was onder behandeling van een reumatoloog. Van haar kreeg ik ontstekingsremmers en pijnstillers zonder echt resultaat. Estrella is begonnen met de behandeling, de pijn ging in eerste instantie niet weg. Ik bleek een allergie voor suiker en melk te hebben, zij adviseerde mij om suiker en melkvrij te gaan eten, dat viel eerst best tegen, maar na verloop van tijd ging het steeds beter. Ik voelde me goed, viel ruim 20 kilo af, mijn stemmingswisselingen werden minder.
In overleg met Estrella heeft zij mijn allergieën in een aantal behandelingen “weggehaald”. Estrella heeft mij ook een NOT behandeling gegeven en na 12 jaar klachten te hebben gehad was ik van mijn rugpijn af, een heerlijk gevoel.
Begin dit jaar (2005) voelde ik me wederom niet lekker, ik ben teruggekomen bij Estrella. Ik bleek een candidaschimmelinfectie te hebben. Ook deze is met een streng dieet en behandelingen helemaal “weggehaald”.
Ik voel me op dit moment goed.

Jessica

BrightStar Healing

Hallo allemaal
Ik heb de nieuwe BrightStar Healing ondergaan. Een healing waarbij puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Doordat er wordt gewerkt met 5 elementen, 4 seizoenen en 3 overzichtspunten worden er blokkades opgeheven. Estrella vertelt waar bv vuur en herfst voor staan, bv voor enorme boosheid en meteen wist ik om welke gebeurtenis het ging! Zo worden alle elementen, seizoenen en overzichtspunten getest en al heel snel raakte alles in balans.

Ik voelde me tijdens deze healing ook heel rustig worden. Ook vroeg Estrella me een bepaald gevoel op te roepen, wat ik heel sterk in mijn linker voet voelde (dit was een heel warm gevoel).
Doordat ik deze healing heb ondergaan, werd me duidelijk wat er de laatste tijd bij me was “opgehoopt” en omdat het tijdens de healing allemaal zo duidelijk wordt, vielen de puzzelstukjes op zijn plaats!!
Een dankbare en tevreden klant!

Dankbare en tevreden klant

Allergieën

Ik ben Daniel en ken Estrella via een vriendin van ons. Ik had nogal last van allergieën en hier heeft Estrella me via een paar behandelingen en dieeten goed vanaf geholpen. Na verloop van tijd merkte ik dat ik ook nog met bepaalde zaken voor mijn gevoel in een cirkeltje bleef lopen, waar ik graag vanaf wilde, maar dit lukte me niet.
Voor mijn gevoel werd ik niet gehoord en gezien.

Toen ik weer bij Estrella in de praktijk kwam en het er met haar over had, stelde ze voor om een inverse wave therapie te geven. Deze is bedoeld om blokkades die heel diep zitten te doorbreken. Tijdens de Inverse Wave Therapie kwam ik erachter dat dit te maken had met een vorig leven waarin ik ditzelfde patroon had en daarop toen ben afgerekend. Door dit te herinneren en te herschrijven kan ik nu kiezen er anders mee om te gaan. Dit kost af en toe nog wel wat moeite, maar dankzij de therapie is het een heel stuk makkelijker geworden.

Daniel

Ik heb Estrella leren kennen op de basisschool waar mijn oudste dochter op zat en hoorde al snel dat ze met allerlei spannende cursussen bezig was die mij zeer interesseerden.Wij zaten er over te praten in het zwembad toen mijn dochter huilend aan kwam lopen, omdat ze op de glijbaan haar hoofd had gestoten. Nou daar had Estrella wel een oplossing voor: handen werden tegen de zere plek gelegd en het was zo over.
De eerste afspraak werd mede daardoor al snel gemaakt. Nicky had regelmatig last van hoofdpijn en daar werd ze voor behandeld. Geweldig, ze is twee keer geweest en heeft er nooit meer last van gehad. Ik werd zwanger van de tweede en mocht langs komen voor energiebehandelingen, goed voor de baby. Jullie begrijpen, er werd een heerlijk kindje geboren. Geen stress, lekker rustig ook weer top dus. Toen Tommy iets ouder was had ze steeds last van buikpijn. Natuurlijk ga je dan naar de dokter, maar ja daar schoten we niet echt mee op. Dus wat doe je dan? Ja even afspraakje maken met dr Estrella! En je raadt het al, ook dat ging over.
Ook ik ben regelmatig op de tafel te vinden. Kan ik weer een beetje “aarden”, wat er allemaal gebeurd is mij nog steeds niet helemaal duidelijk, maar het voelt prima.
Ik ben nogal een druk typje: kinderen, hockeycoach, af en toe iets organiseren op de hockeyclub en werken. Ik ben samen met een vriendin een tijdje geleden een bedrijfje gestart, ontzettend leuk om te doen. We verkopen koeienhuiden, ingelijste geiten en toscaanse lammeren, zitzakken, containermanden van berkenhout en handgemaakte tassen. We staan op fairs en verkopen via de website. Dus kortom, druk, druk, druk. De inloopavonden zijn altijd erg gezellig, interessant en spannend. Daar krijg ik weer lekker energie van, een echte aanrader.
Groetjes, Lilian

 

Lilian

Inverse Wave Therapy

Onzeker…..en al 36 jaar oud zijn wanneer kom ik daar nu eens vanaf? Totdat ik in aanraking kwam met deze therapie en dit mocht ondergaan. Eerst eens een gesprek met mezelf aangegaan “waarom ben ik onzeker, wanneer en wat maakt me onzeker, hoezo wil ik er eigenlijk vanaf, wat win ik ermee?” Toen ik dat beeld duidelijk had voor mezelf dacht ik echt KOM MAAR OP….met die therapie ik GA ervoor.. omzetten in iets positiefs ! De eerste behandeling is kort maar heel bijzonder om te ervaren. Met name de stemvorken, hun trilling en geluid en de energie die je voelt stromen tot diep van binnen… je voelt je mooi, vrij en sereen en heel rustig op dat moment. Ik was wel heel blij dat ik na een dag mocht terugkomen voor het vervolg consult. Dit laatste stuk voelt als een bevrijding de reis die ik tijdens dit consult mocht maken was confronterend maar zeer verhelderend heel veel dingen vielen op zijn plaats en ik ging mezelf ook veel beter begrijpen. Waarom ik bepaalde dingen deed. Ik voelde mij na de behandeling net een 75 Watt lamp die heel veel licht te geven heeft ! Ik liep voor mijn gevoel helemaal te stralen en had het idee dat het mijn lijf omringde met een prachtig licht wat iedereen zag……een heerlijk gevoel. Ben ik dit kan ik dit..? JA IK KAN DIT……… De klanken en energie die ik voelde van de stemvorken tijdens de consulten. Kan ik zo weer oproepen in mijn lijf en dan voel ik dat mijn 75 Watt lamp weer heerlijk opgeladen wordt. Het was een hele intense en bijzondere ervaring die ik nog steeds heel erg koester………..en ben SUPER trots op mezelf !!!
Heel veel liefde en licht Noah.

Noah

Bevrijding

Ik ben Michel, 36 jaar en een aantal jaar geleden had ik een groot probleem. Ik was namelijk geobsedeerd door het weer en dan met name regen. Als ik hoorde dat het ging regenen wilde ik weten hoeveel, hoe hard, hoe lang etc. Zelfs de waterstanden hield ik bij, steeg het water niet te hard, te snel, zelfs overstromingen spookten door mijn hoofd en dat bij elke regenbui. Kortom elke bui was een ramp. Het beheerste mijn leven en er moest iets aan gedaan worden. Via mijn vrouw kwam ik bij Estrella terecht. Zij was zeer verrast toen ik mijn probleem voorlegde. Na mijn verhaal gedaan te hebben startte zij de behandeling. Er bleek een flinke blokkade te zitten die stamde uit mijn jeugd. Na de eerste behandeling stapte ik in de auto en barstte in huilen uit. Dit voelde als een bevrijding!! Na elke volgende behandeling viel alles steeds meer op z’n plaats. Het weer werd gewoon weer het weer met z’n mooie en slechte dagen. Tot op de dag van vandaag kan ik weer genieten van een lekkere regenbui met dank aan Estrella.
Michel

Michel

Whiplash

Hoi! Even mijn verhaal in het kort: Mijn naam is Hilda en ik heb alweer een paar jaar geleden een whiplash opgelopen door een kettingbotsing.
Ben begonnen met fysiotherapie, dit hielp niet. Vervolgens nog Cesartherapie, manuele therapie en naar een kraker. Bleef last houden en ben toen bij Estrella terecht gekomen. Zij heeft toen Touch for Health bij me toegepast en na ongeveer 12 behandelingen was ik van mijn klachten af.
Dit is inmiddels een paar jaar geleden en ik ben nog steeds klachtenvrij.
Ben Estrel daar nog steeds dankbaar voor en zal een volgende keer als iets soortgelijks opdoet, eerst naar haar gaan.
Groetjes Hilda

Hilda

Schouder

Begin dit jaar ben ik geopereerd aan mijn schouder. In de kom van de schouder hebben ze toen het kapsel gecorrigeerd. De operatie op zich viel wel mee maar ik had enorm veel napijn. Wanneer ik in bed lag kon ik niet zelfstandig gaan zitten.
Estrella kwam bij mij langs en hield haar handen boven de wond en voelde dat het van binnen niet helemaal lekker zat. De wond begon te gloeien en nog geen uur later bleek dat ik kon gaan zitten.
In de weken daarna heeft ze mij nog enkele malen behandeld en het resultaat was verbazingwekkend. Emotioneel had ik wel even nodig om het te verwerken omdat ik niet kon begrijpen wat er met mij gebeurde.
In het begin stond ik nogal sceptisch tegenover de vorm van behandelingen zoals Estrella die voert maar als je net zoals ik diverse malen hebt moeten constateren dat er dingen gebeuren die je niet kan begrijpen hoe het kan en ook hoe je ervaart wat het met je gestel doet dan ga je op een hele andere manier kijken naar deze vorm van therapie.
Mijn advies aan anderen: onderga het en stel (ook) geestelijk open en je bent verbaasd hoe het kan. Ik ben dit medium op een geheel andere manier gaan bekijken.
Ed.

Ed

Rugpijn verdwenen

Mijn naam is André Verhaegen en ik kampte jarenlang met lage rugpijnen tot 2x toe zelfs met spit tot gevolg waardoor ik wekenlang uit de roulatie was.
Eind december 2004 was het weer zover en kreeg ik voor de 3e maal spit. Ik kon me nauwelijks bewegen. Ondertussen had ik Estrella ontmoet en ik belde haar of zij iets voor mij kon doen. Ze zei dat zij wel degelijk iets aan spit kon doen en ik heb me toen met moeite in de auto gehesen en ben naar de praktijk gegaan. Al strompelend ben ik op de behandeltafel gaan liggen en mocht wederom van een wonderbaarlijke behandeling getuige zijn.
De behandelingen van Estrella kenmerken zich door de verbluffende eenvoud met daar tegenover een hoog rendement. Als je op de behandeltafel ligt zul je merken dat Estrella allerlei vragen stelt, maar die zijn meer bedoeld voor je lichaam dan dat je daar antwoord op moet geven. D.m.v. spiersterkte op je pols voelt zij het antwoord van je lichaam en kan zij het probleemgebied opsporen en de juiste behandelwijze met je lichaam afstemmen, soms ondersteund door druppeltjes van etherische remedies.
Het klinkt misschien wat vreemd, maar je moet het echt eens meegemaakt hebben om te begrijpen hoe eenvoudig dit werkt. Het grappige aan mijn behandeling was dat ze zelfs hard op mijn rug moest stompen, maar over het algemeen bestaat de behandeling uit wat aanrakingen of het wat heen en weer bewegen van armen of benen. Na de behandeling kon ik weer rechtop lopend in normale pas de praktijk verlaten.
In plaats van weken uit de roulatie te zijn kon ik nu na 2 dagen al weer gaan werken. Sindsdien is mijn rugpijn zelfs verdwenen. Ik ben enorm dankbaar dat ik Estrella heb mogen ontmoeten!

André

Zoon (5) vrij van nachtmerries

Lieve mensen
Mijn zoontje van 5 had regelmatig ‘nachtmerries’ waarbij hij meestal tussen 10 en 11 uur ’s avonds huilend rechtop in zijn bed zat, met wijd open gesperde ogen en heel erg bang was. Het viel niet mee om hem daaruit te krijgen. Mijn man en ik wisten ook niet goed wat we hiermee aanmoesten. Ik had met een oud collegaatje afgesproken en hoorde dat haar zoontje slaap problemen heeft. Zij was bij Estrella geweest en ging nu voor een 2e behandeling, het ging nu al stukken beter. Ik heb toen een afspraak gemaakt en ben daar met mijn zoontje naar toe gegaan. Het probleem bij mijn zoontje was  dat zijn oude ziel bang is door dingen die gebeurd zijn in zijn toenmalige leven en de gewelddadige energie die hij heeft meegemaakt in zijn eerste 2 levensjaren. Hierdoor voelt hij zich niet veilig hier op aarde. Dit speelde zich allemaal in zijn onderbewustzijn af. Estrella heeft dit, door de behandelingen, “een plekje gegeven”.
Na de eerste behandeling vertelde mijn zoontje toen wij thuis waren dat hij zich in zijn hele lichaam fijn voelde. Ook vond hij het fijn als ze bezig was, dan voelde hij een soort kriebel in zijn buik. Wat ook bijzonder was, was dat hij met armen en benen gesloten ging liggen toen we voor de 1e behandeling kwamen en naarmate de behandeling vorderde hij zijn chakra’s opende. Hij ging met zijn benen wijd liggen en was helemaal ontspannen. Thuis moest ik, voordat hij ging slapen, zijn meridianen in de goede richting strijken. De meridianen die tussen 22:00 en 23:00 op kunnen gaan spelen. Na twee behandelingen waren de klachten helemaal over en heeft hij er geen last meer van gehad!
Ik vind het echt een ‘wonder” dat dat op deze manier verholpen is. Zonder medicijnen, arts, psycholoog of wat dan ook. Er is dus zoveel meer tussen hemel en aarde……
Een gelukkige en tevreden moeder.

Name Goes Here

Een gelukkige en tevreden moeder

Mijn ervaring met Quantum Touch

1-10-2010 is onze tweede zoon Vince geboren. Vince is een erg onrustige baby, dat was hij al in mijn buik. De eerste weken gingen niet zo lekker,de roze wolk die was er niet. De hele dag door lag Vince te persen voor ontlasting en om de twee uur wilde hij aan de borst. Na het voeden was hij alles behalve tevreden,veel krampjes en dus ook veel huilen. Omdat Estrella drie jaar geleden onze eerste zoon Tony ook zo goed geholpen heeft stuurde ik haar een mailtje over Vince. Gelijk diezelfde dag belde ze mij terug om een afspraak te maken.
Brullend kwam Vince binnen,en dat bleef ook zo totdat Estrella hem bij zijn voetjes pakte om hem met een nieuwe methode te behandelen: Quantum touch. Vince lag met open ogen en gebalde vuistjes aan de borst totdat Estrella begon. Hij liet de borst los,zijn oogjes vielen dicht en zijn handen ontspande. Op dat moment kwamen bij mij de tranen, alsof ik alle spanning voelde die Vince losliet. Een hele bijzondere ervaring,zo ontspannen had ik mijn kleine man sinds zijn geboorte nog niet gezien! Vince is dus een gespannen baby,veel stress in dat kleine lichaampje. Via zijn voetjes kon Estrella hem op dat moment goed behandelen,bij zijn buikje en hoofd mocht ze nog niet komen.
Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Vince heeft die middag wel drie uur achter elkaar geslapen! Ook kwam Estrella erachter dat Vince allergisch is voor kaas,dus ik at geen kaas meer. Na drie dagen was de uitslag die hij in z’n gezichtje had verdwenen. Estrella vroeg of ik een foto van Vince wilde mailen zodat ze hem op afstand kon behandelen.Ik zou mailen zodra Vince weer gespannen was en dan zou Estrella hem behandelen. Een paar dagen later liet ik weten dat Vince in de avonden zo huilde. De avond daarop sliep hij van 17.00 tot 20.00 omdat Estrella hem had behandeld!
Twee weken later hadden we de tweede afspraak. Vince liet zich al veel beter behandelen,zelfs z’n buik en hoofdje. Nu z’n nekje nog,daar zit nog de meeste spanning. Mijn vader was die dag meegegaan. Hij heeft al jaren pijn door een hernia. Ik vroeg Estrella of dit ook te behandelen is met quantum touch. Ze wist het niet zeker omdat dit een nieuwe methode is maar pa was er nu toch en ze had nog tijd dus ging ze met hem aan de slag. Zelfs mijn vader die er niet veel vertrouwen in had moest toegeven dat z’n benen anders aanvoelde. De dagen erop liep hij beter en had minder pijn!
Ook hij gaat terug voor een complete behandeling.
Wij zijn allemaal heel enthousiast over quantum touch en kunnen het iedereen aanraden!

Anoniem

 Energetisch lichaamswerk

Wow!! Dit was elke cent meer dan waard. Ik voel me herboren!

Ik heb bij Estrella een energetische lichaamswerk sessie gedaan. Estrella hield eerst mijn voeten vast en dat voelde heel prettig. Ik werd rustig en voelde me geaard. Gaandeweg voelde ik golven energie door m’n lichaam stromen. Ik kon daarbij niet meer stil blijven liggen. Het begon in mijn buik en later door mijn hele lichaam. Er gebeurde van alles. Ik werd bijv. even licht in mijn hoofd, mijn armen werden zwaar, mijn keel voelde dicht en er kwamen allerlei emoties los. Af en toe moest ik huilen en soms even lekker schreeuwen. Dat luchtte erg op. Tussendoor hadden we soms korte gesprekjes en je kon ook gewoon vertellen wat je voelde. Op een gegeven moment voelde ik een soort bal in mijn buik, een stop die iets afsloot. Estrella ging daarmee aan het werk. Eerst weer even terug naar m´n voeten en toen naar mijn buik. Na verloop van tijd
voelde ik gewoon hoe die bal oploste. Het leek net of Estrella die bal maar haar handen vastpakte. Het was daarna heerlijk om in mijn hele buik een soort lege ruimte te voelen. Alsof er alleen nog maar een omhulsel was. Ik ben zo gewend om daar spanning te voelen, maar het was gewoon weg…ik voelde me aan het eind van de behandeling leeg op een fijne manier. Geen gedachten, een heerlijke ontspannenheid van gewoon niks, van gewoon er zijn….
Nu ik dit schrijf voel ik nog steeds die ruimte in mijn buik en maagstreek. Het maakt me ontspannen en mijn gedachten zijn daardoor ook rustig.Het fijne is dat ik op ieder moment als ik me even minder voel of mijn mind probeert het over te nemen, dat gevoel van ruimte kan oproepen en voelen, dat ontspant me direct!!
Estrella, heel erg bedankt voor jouw mooie behandeling!

W.