Ervaringen

Ervaringen cursus ‘Wees wie je bent’

Ik heb de cursus Wees Wie je Bent gevolgd. Wat een ervaring!
Deze cursus was mij aangeraden omdat ik wilde dat mijn sexuele energie weer ging stromen waar ik helemaal geen contact meer mee had.
En dat is gelukt! Waar ik normaal gesproken verliefd voor moet worden om weer zin in sex te krijgen, ging het nu stromen door contact met mezelf te maken. Heel bijzonder. We hebben relatief eenvoudige oefeningen gedaan om de energie op te wekken. Ook heeft Estrella veel praktische tips gegeven en verteld over hoe mannelijke en vrouwelijke energie werkt. Dat was heel inzichtgevend en herkenbaar. Daarom werkt het bij mij en in mijn relatie op die manier!
Estrella en Ilona zijn in staat om in zeer korte tijd een heel veilige omgeving te creëren wat ertoe geresulteerd heeft dat ik mij binnen een paar uur kon openen en de emoties al snel toeliet. Doordat het in een kleine groep is, is er ook veel aandacht voor ieder individueel.
Voor iedere vrouw die meer in contact wil komen met haar vrouwelijke en sexuele energie vind ik deze cursus een aanrader!
Saskia

 

Wees wie je bent is… onbeschrijfelijk voor me geweest. Normaliter ben ik de vrouw van vele woorden, nu ben ik erin geslaagd om door weinig tot niets te zeggen, veel te voelen, eindelijk eens echt in ‘mij’ te gaan staan. In mij als Mens (ja met een grote hoofdletter) met beperkingen.
Geleid door een open hart, een open mind en het vertrouwen van 10 dames heb ik mogen ervaren wie IK ben. Ik kan een hele opsomming geven van gevoelens, ervaring, heel wat losse woorden en gedachtenflitsen, maar vertrouw erop dat jullie in deze korte beschrijving voelen wat ik bedoel.
Het gevoel van écht in je kern te zitten, je défauts inclusief, is…. boven mijn verwachtingen, die ik echt niet had 🙂
Weet je deze cursus is voor mij de meest verrijkende, de meest echte cursus die ik tot op heden heb mogen beleven. Dit ging niet om techniekjes, om quotes, noch om ego of om normen. Deze cursus ging om mij&wij en hij kwam precies op tijd om mijn ogen te openen en zonder angst het leven terug in te stappen.
Wanneer ik dit schrijf, twee dagen later, voel ik het onbeschrijfelijke resultaat nog steeds een resultaat dat zich ook nu reeds in materie heeft omgezet.
Ik ben een dankbaar, rijk mens