Ervaringen

Ervaring met energetisch lichaamswerk

Ervaring van een klant met Energetisch Lichaamswerk

Wat ik heb ervaren in de sessie met Estrella ga ik proberen in woorden te vertalen.
Als eerste voelde ik een stroom op gang komen in mijn lichaam. En vrij snel daarna werden mijn voeten zowat van de behandeltafel naar beneden getrokken, de aarde in.
Ik voelde allerlei energie loskomen in mijn onderlichaam en ik kon niet anders dan mijn lijf laten bewegen en met de golven en schokken meegaan die loskwamen.

Ook emoties kwamen mee en schoten als “brokken” omhoog naar mijn keel en ging ik geluiden maken, ook huilen, schreeuwen en het roepen van allerlei dingen gebeurde. Ondertussen bleef mijn lichaam meebewegen met alles wat loskwam. Een deel van die “brokken” schoot naar mijn hoofd en bleef daar eerst hangen. Ik kreeg er ook hoofdpijn ervan. Na een kort gesprekje met Estrella kon ik goed voelen dat er een pijnlijk kindstuk was losgekomen. En de “brokken”die los waren gekomen gingen met de energiestroom mee naar boven. Mijn energiestroom kon ik op een gegeven moment heel snel voelen stromen en dat voelde heel prettig….dat was mijn eigen stroom die ik nu voelde.

Daarna zat er aan de achterkant

van mijn hart een pijnlijke plek. Dat werd als het ware losgeweekt en viel in stukjes uit elkaar. Ik kon zo goed voelen dat ik daar zelfhaat en zelfoordeel had opgeslagen. Natuurlijk kwamen er ook steeds emoties los en die konden er via mijn keel heel goed uit. Nog steeds zaten er “brokken” in mijn hoofd te bonken tegen mijn schedelpan aan. Toen mijn kruin opende kon alles er met de stroom mee doorheen en dat voelde zo opgeruimd en er kwam zoveel ruimte.
Het was een verademing! Mijn hartchakra voelde open, groot en ruim.
Het gevoel dat daarna door mijn lichaam ging was orgastisch, het stroomde door heel mijn lijf heel intens.
Nu, een tijd na de sessie, is die ruimte gebleven. Ik heb situaties meegemaakt waarin ik mezelf voorheen direct zou veroordelen. Ik was zeer verbaasd toen dat uitbleef. Ik was mezelf aan het scannen… waar blijft dat oordeel over mezelf?! Nou, niet dus!! Ondanks dat ik nu fouten maak, kan ik van mezelf houden, mezelf accepteren en is dat zelfoordeel eraf. Ook werd ik me bewust dat ik zelf mijn stroom beïnvloed. De kanalen staan helemaal open. Ik bepaal zelf of ik mijn stroom kan voelen of niet. Zelfs als ik me moe voel, verdrietig of angstig kan ik mijn stroom voelen en dat is zo fijn. Normaal gesproken ging ik dicht en was het zo moeilijk om weer te openen en bij mijn eigen stroom te komen. Nu is het er gewoon….
Dank je wel lieve Estrella voor dit enorme cadeau!! Het is heel bijzonder wat je doet en ik hoop dat veel mensen dit mogen gaan ervaren bij jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *