Energetisch Lichaamswerk

Wat gebeurt er bij Energetisch Lichaamswerk?

In Energetisch Lichaamswerk gebruik ik de seksuele energie (universele levensenergie) om blokkades weg te halen die de natuurlijke stroom van energie in de weg zit. Ervaringen in je leven, trauma’s, gedachtepatronen, maar ook ideeën die je over jezelf hebt vastgezet, veroorzaken blokkades in het kanaal van je levensenergie.

Door middel van energieoverdracht openen de kanalen waardoor deze blokkades duidelijk worden en kunnen oplossen. Hierdoor kan er meer en meer levensenergie door het kanaal stromen, wat ervoor zorgt dat andere blokkades als vanzelf losgeweekt en meegenomen worden.
Wat ontstaat is ruimte, ruimte om jezelf te zijn.

Doordat de energie vrijelijk stroomt kan iemand gelukzaligheid of een orgastisch gevoel ervaren. Er ontstaat een enorme rust (geen stress meer) doordat het moeilijk is om in de mind te blijven. Ook voel je veel meer liefde. Je komt dichter bij je oorspronkelijke zelf, bij de essentie van wie jij bent.

Zelf ben ik deze behandeling gaan doen na een bijzondere dagenlange éénheidservaring die ik had, waarna ik in het lichaam kon zien, waar er blokkades zitten en hoe die te de-blokkeren.
Na dit een paar jaar te hebben gedaan, met fantastische resultaten, besloot ik vorig jaar september een cursus hiervan te gaan volgen bij Nitayama, hij is denk ik wel één van de bekendste energetic bodyworker ter wereld.
Dit heeft mijn behandelingen nog een enorme verdieping gegeven.
Ik heb voor mijn ogen gezien hoe de stand van het lichaam kan veranderen, zelfs zonder aanraking, in een veel meer ontspannen staat, waardoor klachten kunnen verdwijnen. Ook heeft dit me doen besluiten om dit door te gaan geven en het aan anderen te leren.

Kijk bij Energetisch Lichaamswerk onder het kopje cursuscentrum voor de cursus!