Energetisch Lichaamswerk

,Wat gebeurt er bij Energetisch Lichaamswerk?

In Energetisch Lichaamswerk gebruik ik de seksuele energie (universele levensenergie) om blokkades weg te halen die de natuurlijke stroom van energie in de weg zit. Ervaringen in je leven, trauma’s, gedachtepatronen, maar ook ideeën die je over jezelf hebt vastgezet, veroorzaken blokkades in het kanaal van je levensenergie.

Door middel van energieoverdracht openen de kanalen waardoor deze blokkades duidelijk worden en kunnen oplossen. Hierdoor kan er meer en meer levensenergie door het kanaal stromen, wat ervoor zorgt dat andere blokkades als vanzelf losgeweekt en meegenomen worden.
Wat ontstaat is ruimte, ruimte om jezelf te zijn.

Doordat de energie vrijelijk stroomt kan iemand gelukzaligheid of een orgastisch gevoel ervaren. Er ontstaat een enorme rust (geen stress meer) doordat het moeilijk is om in de mind te blijven. Ook voel je veel meer liefde. Je komt dichter bij je oorspronkelijke zelf, bij de essentie van wie jij bent.

Zelf ben ik deze behandeling gaan doen na een bijzondere dagenlange éénheidservaring die ik had, waarna ik in het lichaam kon zien, waar er blokkades zitten en hoe die te de-blokkeren.
Na dit een paar jaar te hebben gedaan, met fantastische resultaten, besloot ik in september 2017 een cursus hiervan te gaan volgen bij Nitayama, hij is denk ik wel één van de bekendste energetic bodyworkers ter wereld. Dit heeft mijn behandelingen nog een enorme verdieping gegeven. Ik heb voor mijn ogen gezien hoe de stand van het lichaam kan veranderen, zelfs zonder aanraking, in een veel meer ontspannen staat, waardoor klachten kunnen verdwijnen. Ook heeft dit me doen besluiten om dit door te gaan geven en het aan anderen te leren.
Uiteindelijk is alles energie en potentie en als je je cellen kunt programmeren om te leven zonder eten, wat is er dan nog meer mogelijk?!!

In oktober 2021 geef ik een retreat Energetisch Lichaamswerk; Dit is een retreat waarbij je leert om zodanig diep in jezelf aanwezig te zijn, dat alleen dat al helend is (voor jezelf en de ander 🙂
Je leert om je over te geven aan de Bron, de Universele Spirit of hoe je het ook noemt en deze Universele helende energie door te geven.
Je zult merken dat je veel meer levensenergie hebt, dat je je beter en gezonder voelt en dat je meer kunt meevloeien met het leven.