Cursus Wees wie je bent

Voor vrouwen

In een klein groepje gaan we werken aan de beperkingen die je jezelf oplegt om helemaal van je leven te genieten en van wie je bent.

Elke vrouw is een sensueel en seksueel wezen. Als je dit deel van jezelf negeert of ontkent, merk je dat je niet stroomt, dat je boos bent, dat je misschien zelfs ziek wordt.

We gaan in het weekend veel oefeningen doen om je sensualiteit en seksualiteit te laten stromen.
Je leert de universele wetten van mannelijke en vrouwelijke energie kennen en voelen.
Daardoor zul je makkelijker in staat zijn om in je vrouwelijke energie te gaan en te ervaren wat dit met jou doet.
Ook leer je hoe je je seksuele energie kunt gebruiken als bron van levensenergie.

Je zult merken dat moeheid verdwijnt, dat je meer stroomt, blijer bent en gewoon weer sprankelt. Maar ook zul je merken dat je makkelijker ‘nee’ kunt zeggen als je dit wilt, ‘ja’ kunt zeggen tegen genieten zonder schuldgevoel, jezelf meer kunt accepteren met al je eigenaardigheden, dat je niet zoveel meer aantrekt wat anderen van je vinden, dat je je eigen hart kunt volgen zonder compromis te sluiten.
Ben je hier klaar voor?…

Wanneer wordt de cursus ‘Wees wie je bent’ weer gegeven?

De cursus wordt gehouden van vrijdagavond 8 uur tot zondagmiddag 5 uur, eerstvolgende datum volgt.

De eerstvolgende Wees Wie je Bent is helemaal gericht op het helen van de innerlijke sensuele, seksuele vrouw op een heel diep niveau! Elke vrouw heeft een ongetemde, wilde, seksuele en sensuele kant in zich, maar werd hier keer op keer op afgewezen, dus zijn we het weg gaan stoppen. We zijn het weg gaan eten, we zijn onszelf in onze mannelijke kant gaan verstoppen, we zijn ontevreden geworden over hoe we eruit zien en ga zo maar door. Dit alles om maar niet het gemis te hoeven voelen van wie we zijn.
Tijdens dit weekend ga je jouw onderdrukte vrouwelijke energie terughalen en omarmen. Daarnaast ga je leren hoe deze energie te omarmen en te gebruiken in je dagelijkse leven. Hoe deze kant van jezelf er te laten zijn in elke relatie die je hebt.
Het zal een enorm intens en helend weekend zijn. Eindelijk weer schaamteloos jezelf zijn en schaamteloos genieten van je VrouwZijn!
Wil je meer informatie over dit specifieke weekend dan kun je me mailen of bellen.

Investering

Prijs: 315 euro inclusief overnachtingen en maaltijden
Voor meer informatie kun je bellen of mailen

Aanmelden voor deze cursus: