Allergieën

Wanneer een lichaam allergisch reageert op iets, betekent dit dat het lichaam geen manier weet om deze, in principe normale stof, in het lichaam te verwerken. Via spiertesten is het simpel om op te sporen voor welke stoffen het lichaam allergisch is, ook al bij hele jonge kinderen en baby’s.

Ik werk vooral met de bewustwording achter de allergie. Waarom heeft het lichaam weerstand tegen bepaalde stoffen? Welke emotie heeft voor deze onbalans gezorgd?
Als deze emotie wordt gezien en er mag zijn, kan het lichaam helen.
Daarnaast is het soms nodig om ook op het fysieke vlak te werken. Dit doe ik met technieken uit de NAET, NOT en Quantum Touch.
Allergieën en overgevoeligheden komen voort uit een totaal verstoord darmstelsel. Onze darmen zijn door ‘slechte’ voeding, vaccinaties en niet te vergeten stress bv enorm verzwakt in de loop van de jaren. Mocht je je darmen op een hele drastische manier willen genezen, dan is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan een vastenweek of leven op licht week. Hierin wordt je begeleid om binnen 3 maanden je darmen weer gezond te maken en om allerlei emoties die zijn opgeslagen in je lichaam los te laten en jezelf te helen.