Agenda

juli 2021 Leven op licht 

Sinds april 2019 leven Erik en ik op prana of op licht. Omdat dit ons zo veel heeft gebracht hebben we besloten dit proces te delen en mensen hierin te begeleiden.
Dit retreat is bedoeld voor eenieder die zich geroepen voelt om te leven zonder voeding nodig te hebben. Dat betekent dat je wel kunt eten, maar dat je geen voeding meer nodig hebt, omdat je leeft op prana, chi of levensenergie. 
Lees ons verhaal hier als je meer wilt weten over wat het voor ons heeft gedaan of betekend. 

 Tijd: 1 volle week in juni of juli 2021 (datum is binnenkort bekend)

Jouw investering in jezelf is € 1550,- dit is inclusief verblijf en begeleiding tijdens en na het retreat.
(Wil je een zakelijke factuur dan komt hier nog 21% BTW bij)
Voor meer informatie kun je bellen naar 06-26690770 of mailen naar hello@fincavrij.nl

14 t/m 22 oktober 2021

Energetisch Lichaamswerk

Je leert deze 8 dagen om een energetische lichaamsbehandeling te geven. Door zo’n behandeling kunnen diepliggende trauma’s oplossen, waarna de energie weer kan stromen als nooit tevoren. Veel mensen worden orgastisch en voelen een totale overgave en diepe ontspanning. Je zult ervaren wie je werkelijk bent in deze ontspanning. Zelf ben ik deze behandeling gaan doen na een bijzondere dagenlange éénheidservaring die ik had, waarna ik in het lichaam kon zien, waar er blokkades zitten en hoe die te de-blokkeren. Na dit een paar jaar te hebben gedaan, met fantastische resultaten, besloot ik vorig jaar september een cursus hiervan te gaan volgen bij Nitayama, of the tantric Mongoose, hij is denk ik wel de bekendste energetic bodyworker ter wereld. Dit heeft mijn behandelingen nog een enorme verdieping gegeven. Ik heb voor mijn ogen gezien hoe de stand van het lichaam kan veranderen, zelfs zonder aanraking, in een veel meer ontspannen staat, waardoor klachten kunnen verdwijnen. Ook heeft dit me doen besluiten om dit door te gaan geven en het aan anderen te leren.

Bel naar 06-26690770 of mail naar hello@fincavrij.nl
Jouw investering is €1111,- inclusief overnachtingen en maaltijden