Agenda

10 februari

Ademwerk voor vrouwen

Ik vind ademwerk een van de mooiste tools om zonder vast te houden aan een verhaal dingen te verwerken en los te laten.

Je adem is een brug tussen het onbewuste en het bewuste, dus je kunt het onbewuste bewust maken door heel bewust te ademen. Diepliggende emoties en issues kunnen boven komen en worden losgelaten, waardoor er ruimte komt voor wie je werkelijk bent.Iedere keer weer zie ik de transformatie die mensen doormaken na een goede sessie ademwerk.

Deze keer staat de avond in het teken van de vrouw. We gaan een adem techniek doen die ervoor zorgt dat de seksuele/levens energie weer mag gaan stromen, waardoor de vrouw weer in haar natuurlijke staat van zijn kan terugkeren.

Tijden: van 20:00 – 22:30 uur
Kapelleweg 29a, Scharendijke
Je kunt je opgeven door te appen of bellen naar 06-26690770
Jouw bijdrage 15,- euro

Een hele dag alleen voor jou! Lekker opladen, uitwaaien, samen zijn met gelijkgestemden en ook nog loslaten, bewust worden van (beperkende) patronen en volop genieten van en op Finca Vrij
Het programma bestaat uit onder andere verschillende meditaties, verschillende vormen van ademwerk, satsang, en ’s avonds gaan we dansen op blote voeten.
Verder is er een heerlijke, lichte vegetarische lunch en diner.
Natuurlijk is er ook tijd voor een lekkere wandeling (het strand is dichtbij) of om te relaxen en chillen bij het vuurtje in de kas.

Prijs voor de hele dag inclusief lunch is €60,-
Blijf je ook graag ’s avonds eten en dansen dan betaal je €90,-
Wil je vrijdag en/of zaterdag blijven slapen dan kan dat ook. Prijs is €30,-

 

15 februari

Super Charge YourSelf

 

 

Tijden: van 9:00 – ?
Kapelleweg 29a, Scharendijke
Je kunt je opgeven door te appen of bellen naar 06-26690770
Jouw bijdrage 15,- euro

20 t/m 22 juni
Thuiskomen in jezelf

Dit weekend gaat over dieper thuiskomen in jezelf. Vrijdagavond gaan we eerst helemaal landen en loslaten wat je in de weg staat om tot overgave te komen, d.m.v. ademwerk. Ook zaterdag doen we oefeningen om dieper in je lichaam te zakken en in overgave te gaan, zodat we ’s avonds de planten hun werk kunnen laten doen, terwijl je in het hier en nu blijft. De (legale) planten die gebruikt worden, geven op meerdere lagen heling; energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel. Zij zorgen voor een intense verbinding met de aarde en dus het lichaam, waardoor er dingen kunnen worden losgelaten en er ruimte wordt gemaakt in het lijf en in het hoofd, terwijl tegelijkertijd de verbinding met alles wat is, het Universum, sterker wordt, waardoor er mooie inzichten kunnen komen over dingen in de je leven die zijn gebeurd of patronen in je leven waar je door vast bent gelopen of die je dwars zitten om te zijn wie je zou willen zijn, (of wie je werkelijk bent)

De ceremonie wordt gehouden in een kleine groep van maximaal 12 personen en wordt begeleidt door Estrella. Zij begeleidt al jarenlang mensen op hun spirituele pad, waarvan de laatste 8 jaar ook door middel van plantenmedicijn.

Tijdens de ceremonie zal daar waar nodig energetisch lichaamswerk worden gedaan om het proces te versterken.

Tijden: van vrijdagavond 19:00 uur  – zondag 12:00 uur.

Jouw investering in jezelf: 295,- euro

 

Cursus – 11 t/m 20 januari 2019

Energetisch Lichaamswerk

Je leert deze 10 dagen om een energetische lichaamsbehandeling te geven. Door zo’n behandeling kunnen diepliggende trauma’s oplossen, waarna de energie weer kan stromen als nooit tevoren. Veel mensen worden orgastisch en voelen een totale overgave en diepe ontspanning. Je zult ervaren wie je werkelijk bent in deze ontspanning. Zelf ben ik deze behandeling gaan doen na een bijzondere dagenlange éénheidservaring die ik had, waarna ik in het lichaam kon zien, waar er blokkades zitten en hoe die te de-blokkeren.
Na dit een paar jaar te hebben gedaan, met fantastische resultaten, besloot ik vorig jaar september een cursus hiervan te gaan volgen bij Nitayama, of the tantric Mongoose, hij is denk ik wel de bekendste energetic bodyworker ter wereld.
Dit heeft mijn behandelingen nog een enorme verdieping gegeven.
Ik heb voor mijn ogen gezien hoe de stand van het lichaam kan veranderen, zelfs zonder aanraking, in een veel meer ontspannen staat, waardoor klachten kunnen verdwijnen. Ook heeft dit me doen besluiten om dit door te gaan geven en het aan anderen te leren.
Als je interesse hebt, laat het me dan weten, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Bel naar 06-26690770 of mail naar info@praktijk-estrella.nl

Tijden: van 10:00 – 18:00 uur.
deelname: 1295,- euro p.p. inclusief overnachtingen en maaltijden